ALGEMENE INFORMATIE

ARTOEAGE is begonnen in 1999 en is sinds het begin al een tattoo-atelier waar alleen op afspraak gewerkt wordt. Omdat het geen inloopstudio is, kun je in alle rust jouw ideeën bespreken om samen tot een unieke tatoeage te komen die jij in gedachte had. Je kunt natuurlijk ook eigen voorbeelden, foto’s of ontwerpen meenemen.

In dit atelier wordt natuurlijk hygiënisch en volgens de laatste GGD regels gewerkt.

Afspraak
Afspraken worden alleen telefonisch gemaakt, dus niet via de mail of social media.

Bel dus gerust op om vrijblijvend een afspraak te maken om je wensen en ideeën te bespreken. Wanneer het om een kleine tattoo gaat, is het ook mogelijk een afspraak te maken om gelijk te laten zetten.

Prijzen
De prijs voor een tatoeage is afhankelijk van het ontwerp, dus een prijsopgaaf wordt alleen gegeven als we samen je ontwerp hebben besproken. Tevens wordt er een aanbetaling van gemiddeld 50 euro gevraagd. Deze aanbetaling raak je kwijt als je niet minimaal 24 uur van te voren telefonisch je afspraak afzegt (dus NIET via de mail) of als je de tatoeage niet door wilt laten gaan. Bij ARTOEAGE kan je niet pinnen.

Verzorging
Na het zetten van de tattoo is het aan jou om deze tatoeage zorgvuldig te verzorgen. Verwijder de folie na ongeveer twee uur. Was de tatoeage voorzichtig met een desinfecterende zeep (zonder parfum). Smeer de tattoo daarna ongeveer 4 á 5 keer per dag dun in met, bijvoorbeeld, Bepanthen zalf. Doe dit ongeveer 3 weken. Vermijd, tijdens de genezing van je tatoeage, de sauna – zwembaden en de zon/zonnebank. Ook fanatiek sporten (zweten) heeft invloed.

Gebruik je medicijnen of ben je onder behandeling van een arts, raadpleeg deze dan eerst of het zetten van een tatoeage bij jou geen problemen oplevert.
Na het zetten van je tatoeage krijg je een verzorgingsvoorschrift mee.

REGELS

  • Onder de 16 jaar of onder invloed van drank of drugs worden geen tatoeages gezet.
  • Ben je tussen de 16 en 18 jaar oud? Neem dan een ouder of voogd mee (legitimatie verplicht).
  • Bij elke afspraak wordt er een aanbetaling van gemiddeld 50 euro gevraagd. Na het zetten van de tattoo zal dit verrekend worden met het totaalbedrag.
  • Bij een telefonische afspraak om een tattoo direct te laten zetten wordt gevraagd de aanbetaling over te maken via de bank.